Choď na obsah Choď na menu

Mocný exorcizmus svätého Archanjela Michala

12. 9. 2019

Mocný exorcizmus svätého Archanjela Michala

Svätá Trojica jediný Bože, úpenlivo Ťa prosím, na príhovor presvätej Bohorodičky Panny Márie, svätého Archanjela Michala, všetkých anjelov a svätých o tú veľkú milosť premôcť temné sily na slovenskej zemi i na celom svete. Odvolávame  sa na zásluhy umučenia nášho Pána Ježiša Krista, Jeho drahocennej Krvi preliatej za nás i Jeho svätých Rán, Agónii na Kríži i všetkých utrpení znášaných počas umučenia i cez celý život nášho Pána a Spasiteľa. Prosíme Ťa, Ježišu Kriste, vyšli svojich anjelov, aby uvrhli zlé mocnosti do pekelných priepastí, aby na slovenskej zemi i na celom svete nastalo Božie Kráľovstvo, aby sa Božia milosť mohla rozliať do každého ľudského srdca, aby náš národ i všetky národy celého sveta mohli okúsiť Boží Pokoj. Naša Pani, úpenlivo Ťa prosíme, vyšli svojich anjelov, aby uvrhli do pekelných priepastí všetkých zlých duchov, ktorí majú byť zatratení. A Ty, Vodca nebeských zástupov, dokonaj toto dielo, aby nás Božia milosť mohla neustále sprevádzať. Priveď všetky nebeské zástupy, aby zlé sily boli uvrhnuté do pekelných priepastí. Použi celú svoju moc, aby premohla lucifera i jeho anjelov, ktorí sa postavili proti Božej Vôli a teraz chcú ničiť ľudské duše. Premôž ich, lebo viem, že máš takú moc a nám vypros milosť pokoja a Božej lásky, aby sme sa ponáhľali za Kristom do nebeského kráľovstva. Amen.

KAŽDÉ POMODLENIE TEJTO MODLITBY SPÔSOBÍ UVRHNUTIE 50 TISÍC ZLÝCH DUCHOV DO PEKELNÝCH PRIEPASTÍ.

To je veľká milosť, pamätajte na to, aby ste sa pomodlili túto modlitbu čo najčastejšie. Zakaždým, také množstvo zlých duchov bude uvrhnutých do pekelných priepastí. Toto je veľký Boží Dar odovzdaný skrze mňa, svätého Archanjela Michala v tomto mimoriadnom dni. Hľa, pekelné mocnosti sa budú báť tejto modlitby, lebo veľký zástup zlých bude musieť byť uvrhnutých do pekelných priepastí. To spôsobí veľké uvoľnenie v celom slovenskom národe i na mnohých miestach po celom svete.   /Svätý Archanjel Michal dňa 29. 9. 2011/

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Anna Pamphile - Ďakujem pekne

26. 3. 2024 13:50

Ďakujem pekne nášmu ABBA Ocko

Peter - dopyt

25. 9. 2020 0:22

Slava isusu Christu! Prosim o zdroj tejto modlitby kvoli doveryhodnosti pri jej sireni. Spominane je Slovensko - znamena to, ze su to nejake posolstva z nasej krajiny? Dakujem srdcene, Kristus medzi nami!

o. Ľubomír Novák - Re: dopyt

12. 10. 2020 8:51

Kristus medzi nami!

Viacerí ľudia, kňazi i laici sa ma pýtali na zdroj tejto modlitby. Ja ju mám od jednej mojej farníčky, ktorá ju dostala od exorcistu, ktorého kvôli diskrétnosti nebudem menovať. Požehnaný deň.