Choď na obsah Choď na menu

Denná modlitba za ochranu

19. 5. 2019

 

Denná modlitba za ochranu.

      Drahý Nebeský Otče, modlím sa túto modlitbu v moci Svätého Ducha. V mene Pána Ježiša Krista viažem, karhám, vyháňam a zbavujem účinku všetkých duchov rozdelenia, nezhody, nejednoty, sporu, zlosti, hnevu, vraždy, kritiky, odsúdenia, pýchy, závisti, žiarlivosti, klebetenia, ohovárania, hovorenia zlého, sťažovania sa, klamania, falošného učenia, falošných darov, falošných manifestácií, podvodných znamení a zázrakov, chudoby, strachu z nedostatku, duchov strachu, šepkajúcich duchov, sťažujúcich sa duchov, prekážajúcich duchov, pomstychtivých duchov, podvodných duchov, náboženských duchov, okultných duchov, duchov čarodejníctva (vrátane Jezábel, Dalily, Kráľovnej Aštarty a Apolliona) a duchov antikrista.

      Viažem a lámem všetky prekliatia, ktoré boli vyslovené proti mne. Žehnám tým ľuďom, ktorí ma preklínajú a modlím sa, aby si týchto ľudí požehnal. Viažem všetky vyslovené súdy vyrieknuté proti mne a súdy, ktoré som učinil ja voči ostatným. Viažem moc negatívnych slov od iných a viažem a robím neužitočnými všetky modlitby vnuknuté nie z Ducha Svätého, bez ohľadu na to, či sú to psychické, duševné sily, čarodejníctvo alebo falošné jazyky, ktorými sa modlili iní proti mne.

      Som Božie dieťa. Odporujem diablovi. Žiadna zbraň, učinená proti mne, neobstojí. Obliekam si celú výzbroj Božiu. Beriem autoritu nad týmto dňom v Ježišovom mene. Nech je pre mňa úspešný, nech chodím v Ježišovej láske.

      Svätý Duch ma dnes vedie a riadi. Rozlišujem medzi dobrým a zlým. Beriem autoritu nad Satanom a jeho démonmi a tými ľuďmi, ktorí sú ním ovplyvnení. Vyhlasujem, že Satan je pod mojimi nohami a zostane tam celý deň.

      Som Božou spravodlivosťou v Kristovi Ježišovi. Som Božie vlastníctvo. Satan, si zviazaný od mojej rodiny, mojej mysle, môjho tela, mojej domácnosti a mojich financií. Vyznávam, že som uzdravený a celý. Prosperujem, som dlho žijúci, stály, trvalý, nepodplatiteľný, plodný, bezúhonný, plný pokoja, trpezlivosti a lásky. Na čokoľvek siahnú moje ruky, bude prosperovať, lebo Boh napĺňa všetky moje potreby. Mám všetku autoritu nad Satanom, všetkými démonmi a nad duchovnými mocami zlosti v ponebeských oblastiach.

      Všemohúci Bože, modlím sa za službu, ktorú máš pre mňa. Pomaž ma, Pane Bože, pre všetko, do čoho si ma povolal, aby som spravil pre Teba. Volám do existencie Božie schôdzky, otvorené dvere pre možnosti, Bohom naplánované stretnutia a pozície v službe.

      Uplatňujem si nárok na ochranný múr okolo mňa, mojej manželky ............. a detí ............................... počas celého dňa a noci. Prosím Ťa, Bože Otče, v mene Tvojho Syna Ježiša Krista, aby si vyslal dnes anjelov, aby ma obkľúčili, aj moju ženu ............... a deti .................... a daj ich po celom mojom dome a okolo nášho auta, duší aj tiel. Modlím sa v mene Pána Ježiša Krista, aby si poslal anjelov chrániť môj domov pred každým nežiadúcim vniknutím a aby si chránil mňa aj moju rodinu od každého zraňujúceho démonického alebo iného fyzického alebo mentálneho útoku.

   Modlím sa túto modlitbu v mene Pána Ježiša Krista, na príhovor presvätej Bohorodičky a vždy Panny Márie i všetkých anjelov a svätých, teraz i vždycky i na veky vekov. Amen.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Maria - Prosba

17. 4. 2024 16:43

Pane prosím o modlitby za moju rodinu ,prosím o požehnanie

Stano - Prosba

6. 4. 2024 20:15

Prosím vás o modlitby za dcéru Marianu aby jej náš všemohúci Boh požehnal dobrým manželom plného viery a lásky k Bohu.Pozehnaj ju pane amen

Mária - Prosba

6. 4. 2024 20:13

Prosím vás o vrúcne modlitby za syna Stana aby sa vymanili od všetkého zlá.Aby všetka nenávisť a zloba vyšla z jeho srdca.Vlej mu pane do srdca lásku a dobro.Aby ťa našiel môj Pane vo svojom zivote

Janka - Modlitba za zdravie môjho vnúčik Tomáška

28. 3. 2024 11:13

Panna Mária, všetci svätí, aj anjeli ochrancovia, prosím rozprestrite plašt nad mojim vnučikom Tomaškom, ochraňujte ho pred chorobou. Amen

Modlitba za ochranu nad našou rodinou od alkoholu - Ingrid

18. 2. 2024 9:58

Prosím Pane Nás za Tvoju ochranu nad nami verime ti a dôverujeme Ti Pane Amen

Viera - Baňasová

9. 2. 2024 14:02

Potrebujem ochranu pre moju rodinu a mojich rodičov

Mária Starinská - Modlitba za ochranu

23. 1. 2024 10:44

Nádherná modlitba,ktorá mi dáva silu ,cítim sa chránená od každého zla ,ktoré číha na každom kroku v tomto skazenom svete.

Mária Starinská - Modlitba za ochranu

23. 1. 2024 10:44

Nádherná modlitba,ktorá mi dáva silu ,cítim sa chránená od každého zla ,ktoré číha na každom kroku v tomto skazenom svete.

Monika - Bohuvďaka

5. 1. 2024 3:24

eakujem Bohu Otcu všemohúci a večný Ježišu Kriste i Tebe Mária Bohorodička vždy panna za Vašu ochranu a pomoc v našich životoch.